Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię pasty jajeczne, do tego świeże pieczywo i nie trzeba mi nic więcej :)
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 217
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20305
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 217
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20305
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę, dodać do jajek. Następnie dodać makrelę i rozgnieść widelcem. Na koniec dodać majonez, musztardę i przyprawy. Wszystko razem wymieszać. Wstawić do lodówki na około godzinę.