Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię pasty jajeczne, do tego świeże pieczywo i nie trzeba mi nic więcej :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7609
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2687
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7609
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2687
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę, dodać do jajek. Następnie dodać makrelę i rozgnieść widelcem. Na koniec dodać majonez, musztardę i przyprawy. Wszystko razem wymieszać. Wstawić do lodówki na około godzinę.