Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię pasty jajeczne, do tego świeże pieczywo i nie trzeba mi nic więcej :)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 368
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 254
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1387
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 368
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 254
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1387
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę, dodać do jajek. Następnie dodać makrelę i rozgnieść widelcem. Na koniec dodać majonez, musztardę i przyprawy. Wszystko razem wymieszać. Wstawić do lodówki na około godzinę.