Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię pasty jajeczne, do tego świeże pieczywo i nie trzeba mi nic więcej :)
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6124
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 156
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6124
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 156
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę, dodać do jajek. Następnie dodać makrelę i rozgnieść widelcem. Na koniec dodać majonez, musztardę i przyprawy. Wszystko razem wymieszać. Wstawić do lodówki na około godzinę.