Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna z twarogiem to doskonały dodatek do pieczywa. Sprawdzi się na pożywne śniadanie lub kolację. Jej smak podkręca wyrazisty cos na bazie delikatnego jogurtu naturalnego, ostrego chrzanu i lekko słodkiej musztardy miodowej. Smak pasty można wzbogacić o pęczek świeżego szczypiorku lub dodatek majonezu.
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8519
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 345
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5178
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4921
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45270
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8519
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 345
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5178
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4921
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45270
Składniki
W rondelku nastaw wodę, dodaj szczyptę soli. Jajka wkładaj delikatnie do wrzącej wody. Gotuj przez około 10 minut. Ugotowane jajka przepłucz zimną wodą, obierz ze skorupki i pokrój w kostkę.
Twaróg przełóż do miski i rozgnieć go widelcem. Dodaj pokrojone jajka. Następnie przełóż do miski jogurt naturalny, chrzan i musztardę. Pastę jajeczną dopraw solą i pieprzem. Całość wymieszaj.
Pastę jajeczną z twarogiem serwuj jako dodatek do pieczywa. Jej smak możesz wzbogacić o szczypiorek lub ulubione warzywa. Świetnie sprawdzi się tutaj rzodkiewka lub zielony ogórek.