Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w wykonaniu, a pyszna pasta jajeczna
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30996
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3673
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5287
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30996
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3673
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5287
Składniki
Jajka ścieramy na tarełku o małych oczkach. Solimy i doprawiamy pieprzem. Dodajemy drobniutko posiekany szczypiorek i łyżkę majonezu ( ktoś woli rzadszą pastę dodaje nieco więcej ). Wszystko mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. Podajemy do pieczywa.