Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w wykonaniu, a pyszna pasta jajeczna
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5884
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1345
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12645
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5884
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1345
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12645
Składniki
Jajka ścieramy na tarełku o małych oczkach. Solimy i doprawiamy pieprzem. Dodajemy drobniutko posiekany szczypiorek i łyżkę majonezu ( ktoś woli rzadszą pastę dodaje nieco więcej ). Wszystko mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. Podajemy do pieczywa.