Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta , szybka i smaczną pasta na chlebek. Polecam
garnek, miska, widelec, ręcznik papierowy, nóż,
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1796
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14408
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19510
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13161
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1796
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14408
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19510
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13161
Składniki
Jajka po ugotowaniu obrać , przełożyć do miski i rozgnieść widelcem na drobniutko. Pomidora po umyciu pokroić w drobniejszą kostkę, paprykę konserwową osuszyć ręcznikiem papierowym , następnie drobniutko pokroić. Pokrojonego pomidora oraz pokrojoną paprykę dodać do jajek, dodać również poszatkowaną cebulkę zielona , sól i pieprz do smaku. Majonez i opcjonalnie chrzan. Całość wymieszać do połączenia składników. Tak przygotowaną pastę nakładać na posmarowane masłem kromki chleba. Smacznego
Ugotowane na twardo jajka obrać i rozgnieść widelcem.
Przygotowane składniki połączyć z majonezem i opcjonalnie z chrzanem.
Pasta gotowa do podania.