Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem gdy brak nam pomysłu na śniadanie, a zwykłe kanapki czy jajecznica się znudziły - polecam pastę rybną. Lekka, szybka do zrobienia a do tego pyszna.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8698
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10318
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4683
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 759
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8698
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10318
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4683
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 759
Składniki
Rybę wyjmujemy z puszki razem z sosem i lekko rozgniatamy. Cebulę i ogórka kroimy w małą kosteczkę. Do ryby dodajemy cały ser oraz pokrojone ogórki i cebulę. Całość mieszamy i doprawiamy. Smacznego!