Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z twarogu, tuńczyka i jaj. Konkretna i z dużą ilością białka. Smaku nadaje kiszony ogórek i musztarda francuska.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5625
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27772
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 67
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5625
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27772
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 67
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Po ostudzeniu kroimy w kostkę, lub trzemy na tarce o grubych oczkach. Ogórki i cebulę kroimy w drobną kostkę. Jeśli chcecie łagodniejszą pastę, możecie sparzyć cebulę wrzątkiem. Twaróg gnieciemy widelcem. Dodajemy jajka, odsączonego tuńczyka, pokrojone ogórki i cebulę, musztardę, koncentrat, słodką paprykę. Całość mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Pasta jest najlepsza po schłodzeniu.