Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy nie byłam szczególną fanką makowców, jednak zapewniam, że tak przygotow...
Odsłon: 146
Danie pożywne , smaczne i dla całej rodziny. Mięsko soczyste, kruche, mięciut...
Odsłon: 99
Nigdy nie byłam szczególną fanką makowców, jednak zapewniam, że tak przygotow...
Odsłon: 146
Danie pożywne , smaczne i dla całej rodziny. Mięsko soczyste, kruche, mięciut...
Odsłon: 99
Składniki
Awokado - pozbyć się skórki i pestki. Jajko gotujemy na twardo potem drobno kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek - drobno pokroić. Rozgniatamy awokado widelcem i przekładamy do miseczki. Wyciskamy cytrynę. Całość mieszamy. Teraz dodajemy jajko, szczypiorek i majonez. Solimy, pieprzymy i całość trzeba porządnie wymieszać. I to tyle! Nasza pasta jest już gotowa:-) Zapraszam do obejrzenia krótkiego filmu z przygotowań. Link poniżej:-) Życzę smacznego!!!!