Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3752
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 174
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1298
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3752
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 174
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1298
Składniki
Awokado - pozbyć się skórki i pestki. Jajko gotujemy na twardo potem drobno kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek - drobno pokroić. Rozgniatamy awokado widelcem i przekładamy do miseczki. Wyciskamy cytrynę. Całość mieszamy. Teraz dodajemy jajko, szczypiorek i majonez. Solimy, pieprzymy i całość trzeba porządnie wymieszać. I to tyle! Nasza pasta jest już gotowa:-) Zapraszam do obejrzenia krótkiego filmu z przygotowań. Link poniżej:-) Życzę smacznego!!!!