Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 338
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11133
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3775
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1298
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 338
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11133
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3775
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1298
Składniki
Awokado - pozbyć się skórki i pestki. Jajko gotujemy na twardo potem drobno kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek - drobno pokroić. Rozgniatamy awokado widelcem i przekładamy do miseczki. Wyciskamy cytrynę. Całość mieszamy. Teraz dodajemy jajko, szczypiorek i majonez. Solimy, pieprzymy i całość trzeba porządnie wymieszać. I to tyle! Nasza pasta jest już gotowa:-) Zapraszam do obejrzenia krótkiego filmu z przygotowań. Link poniżej:-) Życzę smacznego!!!!