Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31029
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3683
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5568
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31029
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3683
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5568
Składniki
Awokado - pozbyć się skórki i pestki. Jajko gotujemy na twardo potem drobno kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek - drobno pokroić. Rozgniatamy awokado widelcem i przekładamy do miseczki. Wyciskamy cytrynę. Całość mieszamy. Teraz dodajemy jajko, szczypiorek i majonez. Solimy, pieprzymy i całość trzeba porządnie wymieszać. I to tyle! Nasza pasta jest już gotowa:-) Zapraszam do obejrzenia krótkiego filmu z przygotowań. Link poniżej:-) Życzę smacznego!!!!