Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem pistacjowy do tortu ma gładką i puszystą konsystencję. Idealnie nadaje s...
Odsłon: 2845
Krem pistacjowy do tortu ma gładką i puszystą konsystencję. Idealnie nadaje s...
Odsłon: 2845
Składniki
Awokado - pozbyć się skórki i pestki. Jajko gotujemy na twardo potem drobno kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek - drobno pokroić. Rozgniatamy awokado widelcem i przekładamy do miseczki. Wyciskamy cytrynę. Całość mieszamy. Teraz dodajemy jajko, szczypiorek i majonez. Solimy, pieprzymy i całość trzeba porządnie wymieszać. I to tyle! Nasza pasta jest już gotowa:-) Zapraszam do obejrzenia krótkiego filmu z przygotowań. Link poniżej:-) Życzę smacznego!!!!