Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do pieczywa,dietetyczny i zdrowy,serdecznie polecam.
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 442
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1319
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 166
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 442
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1319
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 166
Składniki
Fasolkę odcedzić i przepłukać na sitku letnią przegotowaną wodą. Dać do blendera,dodać czosnek,przyprawy,bez rzeżuchy i zblendować. Doprawić do smaku,na końcu dać rzeżuchę i wymieszać. Smacznego życzę!