Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z kilku prostych składników, intensywna smaku dzięki ostrej rzodkiewce i serkowi feta. Polecam
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 358
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 818
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 358
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 818
Składniki
Ser rozdrobnić widelcem, rzodkiewki zetrzeć na tarce lub drobniutko pokroić. Koperek posiekać. Dodać łyżkę gęstego jogurtu dla złagodzenia smaku. Wszystkie składniki dokładnie połączyć, doprawić pieprzem. Doskonałe kremowe smarowidło na kanapki. Świetnie smakuje z delikatnymi pomidorkami koktajlowymi.