Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z kilku prostych składników, intensywna smaku dzięki ostrej rzodkiewce i serkowi feta. Polecam
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 69
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 151
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 414
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 259
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 69
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 151
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 414
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 259
Składniki
Ser rozdrobnić widelcem, rzodkiewki zetrzeć na tarce lub drobniutko pokroić. Koperek posiekać. Dodać łyżkę gęstego jogurtu dla złagodzenia smaku. Wszystkie składniki dokładnie połączyć, doprawić pieprzem. Doskonałe kremowe smarowidło na kanapki. Świetnie smakuje z delikatnymi pomidorkami koktajlowymi.