Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w przygotowaniu pasta jajeczna z dodatkiem śledzi oraz czerwonej cebuli i koperku w sosie majonezowo - musztardowym.
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18592
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6841
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18592
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6841
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo. 2. Ugotowane jajka siekamy w drobną kosteczkę. 3. Cebulę obieramy i kroimy drobno. 4. Śledzie kroimy drobno. 5. Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Dodajemy posiekany koperek oraz majonez, musztardę , świeżo zmielony pieprz. Mieszamy wszystko dokładnie, w razie potrzeby doprawiamy solą. Odstawiamy do lodówki aby smaki się połączyły.