Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w przygotowaniu pasta jajeczna z dodatkiem śledzi oraz czerwonej cebuli i koperku w sosie majonezowo - musztardowym.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 222
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 222
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo. 2. Ugotowane jajka siekamy w drobną kosteczkę. 3. Cebulę obieramy i kroimy drobno. 4. Śledzie kroimy drobno. 5. Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Dodajemy posiekany koperek oraz majonez, musztardę , świeżo zmielony pieprz. Mieszamy wszystko dokładnie, w razie potrzeby doprawiamy solą. Odstawiamy do lodówki aby smaki się połączyły.