Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z jajek i tuńczyka.

Pasta z jajek i tuńczyka.

Autor:

Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 18263

Dodano:

Odsłon: 3430

Na śniadanie lub kolację bardzo polecam:)

Składniki

  • jajka 3 szt
  • tuńczyk w oleju puszka
  • ogórki konserwowe 5 szt
  • cebula czerwona średnia
  • majonez kielecki 2 łyżki
  • śmietana 18 % 1 łyżka
  • pieprz czarny i sól do smaku
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z jajek i tuńczyka.

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo.Tuńczyka odcedzić z oleju.
    Wszystkie składniki pokroić w kostkę.Tuńczyka rozgnieść widelcem.
    Dodać majonez oraz śmietanę.Doprawić pieprzem i solą.


    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń