Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta nie wymaga dużego wysiłku,a jest pyszna.Polecam smakoszom ryb wędzonych)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414173
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2249
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414173
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2249
Składniki
Makrelę dokładnie obrać z ości i pognieść widelcem. Fasolkę odcedzić i pognieść na miazgę,dodać do makreli. Dodać natkę posiekaną,majonez,śmietanę oraz przeciśnięty czosnek,pieprz,sól w razie potrzeby. Wszystko dokładnie wymieszać i dać do lodówki by smaki się przegryzły. Smacznego życzę!