Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta nie wymaga dużego wysiłku,a jest pyszna.Polecam smakoszom ryb wędzonych)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2288
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1301
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 278
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2288
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1301
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 278
Składniki
Makrelę dokładnie obrać z ości i pognieść widelcem. Fasolkę odcedzić i pognieść na miazgę,dodać do makreli. Dodać natkę posiekaną,majonez,śmietanę oraz przeciśnięty czosnek,pieprz,sól w razie potrzeby. Wszystko dokładnie wymieszać i dać do lodówki by smaki się przegryzły. Smacznego życzę!