Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna pożywna pasta z wędzonej makreli i mnóstwem smakowitych dodatków. Taka pasta jest idealna do pracy , szkoły i na wycieczkę.
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 1998
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12944
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 249
Polecam.
Odsłon: 724
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 1998
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12944
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 249
Polecam.
Odsłon: 724
Składniki
Czyste pieczarki i paprykę kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na oleju z słodką papryką i harissą. Makrelę obieramy ze skóry i ości , cebulę drobno siekamy. W misce mieszamy rybę z cebulą, dodajemy przestudzone pieczarki z papryką i pokrojone ogórki. Wszystko mieszamy, doprawiamy musztardą, solą i pieprzem.