Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta wymyślona na szybko,składniki dodawałam już w trakcie jej robienia,wcześniej nie wiedząc co dodam.Wyszła wyśmienita.Serdecznie polecam:0
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 344
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 245
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1378
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 344
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 245
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1378
Składniki
Makrelę obrać z ości. Dodać pokrojoną w kostkę szalotkę,papryki,papryczkę chili oraz rzodkiewkę. Natkę posiekać. Dodać koncentrat,jogurt,majonez oraz sól. Makrelę rozgnieść widelcem,i dokładnie wymieszać z pozostałymi składnikami. Zostawić na kilkanaście minut by smaki przeszły sobą.
Smacznego życzę!