Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak makreli lubiłam od zawsze, ale fakt wydłubywania z niej ości już mniej . Jednak jestem gotowa zmusić się do nielubianej przeze mnie czynności aby delektować się smakiem kromki dobrego chleba, posmarowanej pastą z wędzonej makreli :)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1123
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 238
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20416
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1123
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 238
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20416
Składniki
Mięso makreli oddzielam od ości i rozdrabniam widelcem w misce. Ogórki ucieram na dużych oczkach, szczypiorek drobno siekam. Wszystkie składniki łączę w misce, dodaję majonez i pieprz do smaku.
Wyrabiam widelcem aż składniki dobrze się wymieszają a pasta będzie gotowa do smarowania. Najlepiej smakuje z ciemnym pieczywem.