Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak makreli lubiłam od zawsze, ale fakt wydłubywania z niej ości już mniej . Jednak jestem gotowa zmusić się do nielubianej przeze mnie czynności aby delektować się smakiem kromki dobrego chleba, posmarowanej pastą z wędzonej makreli :)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 219
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1027
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666492
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 219
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1027
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666492
Składniki
Mięso makreli oddzielam od ości i rozdrabniam widelcem w misce. Ogórki ucieram na dużych oczkach, szczypiorek drobno siekam. Wszystkie składniki łączę w misce, dodaję majonez i pieprz do smaku.
Wyrabiam widelcem aż składniki dobrze się wymieszają a pasta będzie gotowa do smarowania. Najlepiej smakuje z ciemnym pieczywem.