Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super delikatna pasta na śniadaniowe kanapki. Smak zachwyci nawet niejadka.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8428
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8428
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Składniki
Morszczuka obrać. Jajka ugotować na twardo , obrać , pokroić. Awokado obrać, pokroić , skropić sokiem z cytryny. Paprykę umyć. Składniki umieścić w naczyniu , zblendować. Doprawić solą i pieprzem, dodać oliwę , wymieszać. Smarować pieczywo.