Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny dodatek do chleba:)
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1060
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2976
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1060
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2976
Składniki
Wątróbkę oczyścić ,namoczyć na 1/2 godz. Cebulę pokrojoną w kostkę wraz z czosnkiem podsmażyć do zrumienienia.Wrzucić odcedzoną wątróbkę ,przyprawy i smażyć około 10min. Wystudzoną zmielić ,doprawić do smaku i mamy gotową pastę. Smacznego życzę!