Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny dodatek do chleba:)
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6155
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 163
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6155
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 163
Składniki
Wątróbkę oczyścić ,namoczyć na 1/2 godz. Cebulę pokrojoną w kostkę wraz z czosnkiem podsmażyć do zrumienienia.Wrzucić odcedzoną wątróbkę ,przyprawy i smażyć około 10min. Wystudzoną zmielić ,doprawić do smaku i mamy gotową pastę. Smacznego życzę!