Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wędzonej makreli, twarogu i czerwonej cebuli. Co może być lepszego na niedzielne śniadanie ;)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 241
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 222
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1330
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 241
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 222
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1330
Składniki
Cebulę drobno posiekać.
Ser, jogurt i posiekaną cebulę umieścić w większym naczyniu, rozgnieść, na przykład drewnianą łyżką i dokładnie wymieszać.
Makrelę obrać i dodać do pasty przygotowanej w etapie 2. Całość doprawić solą i wymieszać.
Pasta, jak to większość past kanapkowych nie prezentuje się rewelacyjnie, więc ozdobiłam ją przed podaniem winogronami ;)