Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wędzonej makreli, twarogu i czerwonej cebuli. Co może być lepszego na niedzielne śniadanie ;)
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 45
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5657
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 96
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 560
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 45
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5657
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 96
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 560
Składniki
Cebulę drobno posiekać.
Ser, jogurt i posiekaną cebulę umieścić w większym naczyniu, rozgnieść, na przykład drewnianą łyżką i dokładnie wymieszać.
Makrelę obrać i dodać do pasty przygotowanej w etapie 2. Całość doprawić solą i wymieszać.
Pasta, jak to większość past kanapkowych nie prezentuje się rewelacyjnie, więc ozdobiłam ją przed podaniem winogronami ;)