Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne śniadanie w zdrowej wersji.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 483
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1817
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 375
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 483
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1817
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 375
Składniki
Piekarnik rozgrzej do 190°C Kokilki wysmaruj olejem kokosowym. W kielichu blendera umieść płatki owsiane, proszek do pieczenia oraz sól. Zblenduj na proszek. Dodaj mleko, jajko, ekstrakt oraz banana pokrojonego na mniejsze części. Zblenduj do uzyskania jednolitej masy. Dodaj owoce i wymieszaj. Uzyskaną mieszankę rozlej do kokilekni piecz ok 30 minut aż rumiane. Upieczoną owsiankę możesz polac syropem klonowym. Smacznego!