Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne śniadanie w zdrowej wersji.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19293
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13055
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1707
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232156
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19293
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13055
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1707
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232156
Składniki
Piekarnik rozgrzej do 190°C Kokilki wysmaruj olejem kokosowym. W kielichu blendera umieść płatki owsiane, proszek do pieczenia oraz sól. Zblenduj na proszek. Dodaj mleko, jajko, ekstrakt oraz banana pokrojonego na mniejsze części. Zblenduj do uzyskania jednolitej masy. Dodaj owoce i wymieszaj. Uzyskaną mieszankę rozlej do kokilekni piecz ok 30 minut aż rumiane. Upieczoną owsiankę możesz polac syropem klonowym. Smacznego!