Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne śniadanie w zdrowej wersji.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8391
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 503
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8391
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 503
Składniki
Piekarnik rozgrzej do 190°C Kokilki wysmaruj olejem kokosowym. W kielichu blendera umieść płatki owsiane, proszek do pieczenia oraz sól. Zblenduj na proszek. Dodaj mleko, jajko, ekstrakt oraz banana pokrojonego na mniejsze części. Zblenduj do uzyskania jednolitej masy. Dodaj owoce i wymieszaj. Uzyskaną mieszankę rozlej do kokilekni piecz ok 30 minut aż rumiane. Upieczoną owsiankę możesz polac syropem klonowym. Smacznego!