Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne śniadanie w zdrowej wersji.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1567
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1324
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1386
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1312
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1567
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1324
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1386
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1312
Składniki
Piekarnik rozgrzej do 190°C Kokilki wysmaruj olejem kokosowym. W kielichu blendera umieść płatki owsiane, proszek do pieczenia oraz sól. Zblenduj na proszek. Dodaj mleko, jajko, ekstrakt oraz banana pokrojonego na mniejsze części. Zblenduj do uzyskania jednolitej masy. Dodaj owoce i wymieszaj. Uzyskaną mieszankę rozlej do kokilekni piecz ok 30 minut aż rumiane. Upieczoną owsiankę możesz polac syropem klonowym. Smacznego!