Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi z dodatkiem wody po gotowaniu buraków, nadziewane pysznym farszem.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7739
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 251
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2804
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 562
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7739
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 251
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2804
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 562
Składniki
Wychodzi około 26 większych pierogów. Nadzienie. Twaróg rozgniatamy łyżką,dodajemy resztę składników i dokładnie mieszamy. Ciasto. Mąkę mieszamy z lekko ciepłą wodą do burakach, dodajemy olej , sól i wyrabiamy elastyczne ciasto. Rozwałkowujemy dość cienko. Z ciasta wykrawamy krążki, nakładamy farsz, składamy na pół i zlepiamy brzegi. Gotujemy w osolonym wrzątku 2-3 minuty od wypłynięcia.