Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, rozpływające się w ustach placuszki. Idealne na śniadanie. Dodatek śmietany i rodzynek zapewni nam syte brzuchy. :)
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 360
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 360
Składniki
Przygotować ciasto łącząc ze sobą ser, jajka, śmietanę, cukier oraz mąkę. Wyrobić ciasto mikserem na jednolitą masę. Dodać rodzynki, wymieszać.
Na patelni rozgrzać olej i formować placki łyżką. Smażyć z dwóch stron na rumiany kolor.
Polać śmietaną i posypać rodzynkami. Smacznego! :)