Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na śniadanie :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10434
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6020
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12869
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4614
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10434
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6020
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12869
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4614
Składniki
Jajko rozbijamy i roztrzepujemy. Dodajemy serek waniliowy i mieszamy. Wsypujemy mąkę i proszek do pieczenia. Dokładnie wszystko mieszamy aż ciasto będzie jednolite. Rozgrzewamy olej na patelni. Nakładamy porcję ciasta na patelnię i pieczemy z 2 stron. Gotowe już placuszki możemy posypać cukrem pudrem.