Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na omlet ale nie masz pomysłu ? Pożywny, włoski omlet - frittata z pieczarkami i serem będzie doskonałym wyborem.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2980
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 128
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 53
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 64
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 63
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2980
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 128
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 53
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 64
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 63
Składniki
1. Pokrojnie pieczarek na mniejsze kawałki 2. W międzyczasie rozgrzać piekarnik do około 200 stopni. 3. Pokroić ser na kawałki i ubić jajka
4. Wlewamy olej na patelnię i kładziemy nasze plasterki boczku i smażyć 2-3 minuty. 5. Kolejny krok do wrzucenie na patelnię naszych pieczarek i doprawiamy solą oraz pieprzem. 6. Mieszać często.
7. Wlewamy nasze jajka i kładziemy na wierzchu ser. 8. Patelnię włozyć do piekarnika. 9. Kiedy jajka się zetną zostaje tylko posypać rukolą i pyszny włoski omlet gotowy :)