Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na omlet ale nie masz pomysłu ? Pożywny, włoski omlet - frittata z pieczarkami i serem będzie doskonałym wyborem.
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14254
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19396
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1760
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14254
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19396
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1760
Składniki
1. Pokrojnie pieczarek na mniejsze kawałki 2. W międzyczasie rozgrzać piekarnik do około 200 stopni. 3. Pokroić ser na kawałki i ubić jajka
4. Wlewamy olej na patelnię i kładziemy nasze plasterki boczku i smażyć 2-3 minuty. 5. Kolejny krok do wrzucenie na patelnię naszych pieczarek i doprawiamy solą oraz pieprzem. 6. Mieszać często.
7. Wlewamy nasze jajka i kładziemy na wierzchu ser. 8. Patelnię włozyć do piekarnika. 9. Kiedy jajka się zetną zostaje tylko posypać rukolą i pyszny włoski omlet gotowy :)