Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuchy budyniowe są szybkie w przygotowaniu, pyszne i sycące. To idealna propozycja na śniadanie, kolację lub podwieczorek. Podajemy je z cukrem pudrem lub miodem. Dodatkowo można zapodać je z owocami, a posiłek stanie się zdrowszy i jeszcze smaczniejszy. Placuszki doskonałe dla dzieci i nie tylko.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 957
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 430
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15304
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1881
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 957
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 430
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15304
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1881
Składniki
Mąkę mieszamy z proszkiem, budyniem i cukrami
Dodajemy jajko i jogurt i dokładnie mieszamy
Na koniec dodajemy jabłka starte na dużych oczkach
Smażymy na oleju z każdej strony na złoty kolor
Podajemy z cukrem pudrem lub miodem. Dodatkowo możemy podać z owocami