Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuchy budyniowe są szybkie w przygotowaniu, pyszne i sycące. To idealna propozycja na śniadanie, kolację lub podwieczorek. Podajemy je z cukrem pudrem lub miodem. Dodatkowo można zapodać je z owocami, a posiłek stanie się zdrowszy i jeszcze smaczniejszy. Placuszki doskonałe dla dzieci i nie tylko.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3837
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3833
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 401
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 759
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3837
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3833
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 401
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 759
Składniki
Mąkę mieszamy z proszkiem, budyniem i cukrami
Dodajemy jajko i jogurt i dokładnie mieszamy
Na koniec dodajemy jabłka starte na dużych oczkach
Smażymy na oleju z każdej strony na złoty kolor
Podajemy z cukrem pudrem lub miodem. Dodatkowo możemy podać z owocami