Do góry

Śniadania Przepis na:

Salatka jajeczno-koperkowa

Salatka jajeczno-koperkowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 207 Ocena: 2457

Dodano:

Odsłon: 10371

Prosty przepis na doskonałe śniadanie. Jajka i koperek to połączenie doskonałe; do tego grzanki z pełnoziarnistego chleba własnej roboty i dzień rozpoczęty naprawdę smacznie.

Składniki

  • 6 jajek
  • pęczek koperku
  • 2 łyżki majonezu
  • sól,pieprz
1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Salatka jajeczno-koperkowa

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo. Obrać, pokroić w drobną kostkę. Koperek przepłukać, drobno pokroić. Wymieszać jajka z koperkiem i majonezem. Doprawić solą i pieprzem.

  2. Doskonale smakuje z grzankami, ale można wyjadać prosto z miseczki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń