Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki pomysł na danie z grilla z wykorzystaniem cypryjskiego sera halloumi. Ogromnie się cieszę, że go odkryłam, bo jest przepyszny! Ser halloumi powstaje z połączenia mleka krowiego, owczego i koziego, z dodatkiem mięty (lub innych przypraw). Jest lekko słony i świetnie smakuje na ciepło. Polecam spróbować! Do sera dodałam sałatkę z mixu sałat, pomidorków koktajlowych, awokado oraz papryczek peperito, całość skropiona oliwą oraz z usmażonymi na maśle z natką pietruszki boczniakami pociętymi na paseczki. Przepis sprawdzi się idealnie na danie śniadaniowe oraz kolacyjne. Będzie smakowało najlepiej na świeżym powietrzu! :)
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35713
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6015
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35713
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6015
        
        
                Składniki
Ser halloumi wyciągamy z opakowania, odsączamy z zalewy i kroimy na plastry o grubości ok. 1 cm. Układamy je na kratce grillowej i opiekamy przez 2 minuty z każdej strony. Podajemy na ciepło w towarzystwie sałatki. Smacznego!