Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś smacznego na śniadanko. Warto ten przepis wypróbować.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 374
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 52
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 374
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 52
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Wykonanie: Twaróg zmielić w maszynce, dodać mąkę, sól, jajo i wymieszać składniki. Na stolnicy wysypanej mąką formować wałeczki, ciąć na kawałki, obtaczać w mącę i smażyć na maśle z obu stron na rumiano. Możemy zrobić na słodko, dodając cukier waniliowy i bakalie.