Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety pełne mięsa i warzyw. Są przepyszne.
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6177
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 165
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6177
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 165
Składniki
Porcja na ok. 9 kotletów. Kapustę szatkujemy, paprykę, ogórki i mięso kroimy w kostkę.
Koperek z natką siekamy, ser ścieramy na dużych oczkach tarki.
Wszystko mieszamy w misce, dodajemy jajka, mąkę i przyprawy.
Łyżką nakładamy masę na rozgrzany olej i smażymy po 4 minuty z każdej strony, średni ogień.