Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety pełne mięsa i warzyw. Są przepyszne.
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 1660
Żeberka w najzdrowszej wersji, nie smażone, nie duszone, nie pieczone: grillo...
Odsłon: 6
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3022
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 1660
Żeberka w najzdrowszej wersji, nie smażone, nie duszone, nie pieczone: grillo...
Odsłon: 6
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3022
Składniki
Porcja na ok. 9 kotletów. Kapustę szatkujemy, paprykę, ogórki i mięso kroimy w kostkę.
Koperek z natką siekamy, ser ścieramy na dużych oczkach tarki.
Wszystko mieszamy w misce, dodajemy jajka, mąkę i przyprawy.
Łyżką nakładamy masę na rozgrzany olej i smażymy po 4 minuty z każdej strony, średni ogień.