Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety pełne mięsa i warzyw. Są przepyszne.
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 52
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 744
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 65
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 52
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 744
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 65
Składniki
Porcja na ok. 9 kotletów. Kapustę szatkujemy, paprykę, ogórki i mięso kroimy w kostkę.
Koperek z natką siekamy, ser ścieramy na dużych oczkach tarki.
Wszystko mieszamy w misce, dodajemy jajka, mąkę i przyprawy.
Łyżką nakładamy masę na rozgrzany olej i smażymy po 4 minuty z każdej strony, średni ogień.