Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiane przez wielu, smażone kluski szpecle z jajkiem sadzonym i szczypiorem.
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 54
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 669
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10911
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2337
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 54
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 669
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10911
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2337
Składniki
Na rozgrzanym tłuszczu smażymy kluski szpecle. Gdy kluski są już podsmażone, wbijamy na środek jajko i posypujemy pokrojonym drobno szczypiorem, solimy do smaku.
Przykrywamy patelnię i smażymy na wolnym ogniu tyle czasu aby tylko jajko się ścięło i nie było za twarde. Usmażone kluski z jajkiem wykładamy na talerz i konsumujemy. Smacznego!!!