Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiane przez wielu, smażone kluski szpecle z jajkiem sadzonym i szczypiorem.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7485
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2429
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7485
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2429
Składniki
Na rozgrzanym tłuszczu smażymy kluski szpecle. Gdy kluski są już podsmażone, wbijamy na środek jajko i posypujemy pokrojonym drobno szczypiorem, solimy do smaku.
Przykrywamy patelnię i smażymy na wolnym ogniu tyle czasu aby tylko jajko się ścięło i nie było za twarde. Usmażone kluski z jajkiem wykładamy na talerz i konsumujemy. Smacznego!!!