Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiane przez wielu, smażone kluski szpecle z jajkiem sadzonym i szczypiorem.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 251
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1191
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1242
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13372
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 251
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1191
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1242
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13372
Składniki
Na rozgrzanym tłuszczu smażymy kluski szpecle. Gdy kluski są już podsmażone, wbijamy na środek jajko i posypujemy pokrojonym drobno szczypiorem, solimy do smaku.
Przykrywamy patelnię i smażymy na wolnym ogniu tyle czasu aby tylko jajko się ścięło i nie było za twarde. Usmażone kluski z jajkiem wykładamy na talerz i konsumujemy. Smacznego!!!