Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chcesz coś zjeść, ale nie masz czasu, możesz ugotować tak szybką pizzę. Nie trzeba zagniatać ciasta, ale do nadzienia możesz wziąć wszystko, co znajduje się w lodówce.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7834
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 998
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13590
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7834
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 998
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13590
Składniki
Nasmaruj formę olejem i wlej połowę jaj. Połóż chleb pita na wierzchu, a nadzienie na chleb pita. Podobnie jak kilka warstw. Wlać pozostałe jajka na wierzch i posypać serem.
Wstawić do piekarnika na 15 minut w temperaturze 180 ° C.