Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chcesz coś zjeść, ale nie masz czasu, możesz ugotować tak szybką pizzę. Nie trzeba zagniatać ciasta, ale do nadzienia możesz wziąć wszystko, co znajduje się w lodówce.
Pychota. Polecam.
Odsłon: 482
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 14219
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 6168
Pychota. Polecam.
Odsłon: 482
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 14219
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 6168
Składniki
Nasmaruj formę olejem i wlej połowę jaj. Połóż chleb pita na wierzchu, a nadzienie na chleb pita. Podobnie jak kilka warstw. Wlać pozostałe jajka na wierzch i posypać serem.
Wstawić do piekarnika na 15 minut w temperaturze 180 ° C.