Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka jest chrupiąca i przyjemnie orzeźwiająca. Imbir leczy migrenę i trzyma w ryzach cholesterol, zwiększa koncentrację i ułatwia trawienie. Orzeźwienie mięty, soczystość jabłka, rozgrzewanie imbiru.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Składniki
Ogórki obierz i pokrój w drobną kostkę, posyp odrobiną soli. Jabłka obierz, pokrój w drobną kostkę i skrop sokiem z cytryny. Imbir oskrob i posiekaj. Liście sałaty umyj, porwij w drobne kawałki, listki mięty posiekaj. Wszystko razem dobrze wymieszaj. Sos. Jogurt naturalny połącz z szczyptą cukru, soli i posiekanym koperkiem. Sos delikatnie połącz z surówką i odstaw na 10 minut.