Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka jest chrupiąca i przyjemnie orzeźwiająca. Imbir leczy migrenę i trzyma w ryzach cholesterol, zwiększa koncentrację i ułatwia trawienie. Orzeźwienie mięty, soczystość jabłka, rozgrzewanie imbiru.
Przepis dnia
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 1313
Świąteczna uczta prosto z Turcji. Przepyszny i dekoracyjny przysmak, będzie o...
Odsłon: 1060
Polecam.
Odsłon: 277
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 20
Przepis dnia
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 1313
Świąteczna uczta prosto z Turcji. Przepyszny i dekoracyjny przysmak, będzie o...
Odsłon: 1060
Polecam.
Odsłon: 277
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 20
Składniki
Ogórki obierz i pokrój w drobną kostkę, posyp odrobiną soli. Jabłka obierz, pokrój w drobną kostkę i skrop sokiem z cytryny. Imbir oskrob i posiekaj. Liście sałaty umyj, porwij w drobne kawałki, listki mięty posiekaj. Wszystko razem dobrze wymieszaj. Sos. Jogurt naturalny połącz z szczyptą cukru, soli i posiekanym koperkiem. Sos delikatnie połącz z surówką i odstaw na 10 minut.