Do góry

Śniadania Przepis na:

Szpinak z jajkami po Gruzińsku

Szpinak z jajkami po Gruzińsku

Autor:

Przepisów i artykułów: 2513 Ocena: 18249

Dodano:

Odsłon: 1117

Szybkie, smaczne i zdrowe śniadanie.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Szpinak z jajkami po Gruzińsku

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Szpinak umyć i zalać wrzątkiem. W międzyczasie boczek przysmażyć na patelni z pokrojoną cebulą, wymieszać z odcedzonym szpinakiem, przyprawić do smaku, dodać natkę pietruszki i wymieszać. Wbić rozbełtane jajka, zamieszać, przykryć pokrywką i bardzo powoli podgrzewać do połączenia składników.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń