Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, zdrowa i bardzo sycąca!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 58
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 180
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2834
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4207
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 58
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 180
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2834
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4207
Składniki
Truskawki myjemy, kroimy na ćwiartki. Wrzucamy do małego rondelka, dodajemy łyżkę cukru i na wolnym ogniu gotujemy aż się rozpadną (pod koniec można rozdrobnić je widelcem).
Owsiankę wsypujemy do osobnego rondelka, zalewamy mlekiem i również na wolnym ogniu gotujemy aż do miękkości i wchłonięcia mleka. Owsiankę nakładamy do miseczek lub pucharków, polewamy musem. Banalnie proste!!