Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bogactwo niacyny i magnezu na poprawę nastroju:)
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5316
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8595
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17472
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 608
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5316
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8595
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17472
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 608
Składniki
Brzoskwinie umyć,obrać ze skórki i pokroić na drobne kawałeczki.Twarożek wymieszać z miodem i sokiem z cytryny.Jeśli jest za suchy dodać jogurt lub śmietanę.Dodać pokrojone brzoskwinie i wszystko wymieszać.Najlepiej smakuje ze świeżą,chrupiącą bułeczką.Smacznego.