Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny wielkopolski gzik w wersji z koperkiem :)
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 211
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 96
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 211
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 96
Składniki
Cebulę obrać i pokroić w bardzo drobną kostkę.
Koperek umyć i posiekać.
Twaróg rozdrobnić widelcem, dodać mleko, śmietanę, cebulę, koperek i dokładnie wymieszać. Na koniec doprawić solą i pieprzem.
Smacznego !!! Jeśli chcemy mieć wersję obiadową podawać z ugotowanymi w mundurkach ziemniakami i masełkiem.