Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosna w pełni. Są rzodkiewki, jest szczypiorek. ;) Wszystko czego potrzebujemy do stworzenia tej szybkiej i smacznej sałatki. Świetnie nadaje się na śniadanie lub kolację. ;) U mnie znika w zastraszającym tempie. ;)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 89
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 125
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15388
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 89
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 125
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15388
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Kiedy będą zimne, ścieramy je na tarce o grubych oczkach, podobnie jak rzodkiewkę. Dodajemy posiekany szczypiorek (trochę odkładamy do dekoracji). Następnie dodajemy jogurt i majonez, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, wszystko razem mieszamy i gotowe! :) Smacznego! :)