Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeśli chodzi o mały głód, to może się przydać jakaś dobra dusza do pomocy
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
Kurczaka pokroić w drobną kostkę, doprawić sola i gałką i usmażyć na oleju pod koniec dodając pokrojoną w kostkę paprykę. Całość przestudzić.
Do kurczaka dodać groszek, drobno pokrojony lub wkruszony ser, wymieszać i farsz gotowy.
Jajka ze śmietaną doprawić solą i wymieszać dobrze trzepaczką.
N teflonowej patelni rozpuścić masło, wlać masę jajeczną i po chwili rozłożyć równomiernie farsz. Smażyć na małym ogniu pod przykryciem aż wierzch ścięcia zależy od upodobań.