Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dotychczas owsianki jadałam tylko na słodko, więc postanowiłam spróbować owsianki w wersji wytrawnej:) Efekt przeszedł moje oczekiwania, w takiej kombinacji jest przepyszna, polecam:)
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 215
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1235
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13357
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 215
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1235
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13357
Składniki
Płatki zalewamy na noc gorącą herbatą. Paprykę i seler kroimy w kostkę. Dodajemy do płatków. Łososia kroimy w paseczki, orzechy obieramy z łupin i rozdrabniamy - dodajemy do całości. Z jogurtu soli i pieprzu oraz 1 łyżki posiekanego koperku robimy sos. Zalewamy płatki z warzywami i delikatnie mieszamy. Smacznego:)