Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dotychczas owsianki jadałam tylko na słodko, więc postanowiłam spróbować owsianki w wersji wytrawnej:) Efekt przeszedł moje oczekiwania, w takiej kombinacji jest przepyszna, polecam:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1299
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420781
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1874
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1299
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420781
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1874
Składniki
Płatki zalewamy na noc gorącą herbatą. Paprykę i seler kroimy w kostkę. Dodajemy do płatków. Łososia kroimy w paseczki, orzechy obieramy z łupin i rozdrabniamy - dodajemy do całości. Z jogurtu soli i pieprzu oraz 1 łyżki posiekanego koperku robimy sos. Zalewamy płatki z warzywami i delikatnie mieszamy. Smacznego:)