Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dotychczas owsianki jadałam tylko na słodko, więc postanowiłam spróbować owsianki w wersji wytrawnej:) Efekt przeszedł moje oczekiwania, w takiej kombinacji jest przepyszna, polecam:)
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1655
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17869
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1925
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1655
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17869
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1925
Składniki
Płatki zalewamy na noc gorącą herbatą. Paprykę i seler kroimy w kostkę. Dodajemy do płatków. Łososia kroimy w paseczki, orzechy obieramy z łupin i rozdrabniamy - dodajemy do całości. Z jogurtu soli i pieprzu oraz 1 łyżki posiekanego koperku robimy sos. Zalewamy płatki z warzywami i delikatnie mieszamy. Smacznego:)