Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja bardzo lubię śniadanie ciepłe, więc jak mam więcej czasu staram się realizować to chciejstwo. Dzisiaj proponuję mini zapiekanki na chlebie żytnim z dodatkami.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2412
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4561
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1642
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 501
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2412
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4561
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1642
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 501
Składniki
Podłużne kromki chleba przecinamy na połówki tym samym mamy więcej mniejszych kanapeczek, które są wygodne w podawaniu i jedzeniu.
Na przygotowane kromki chleba kładziemy kawałki sera żółtego oraz pociętą wędlinę u mnie pieczony schab.
Następnie dodajemy kawałki witamin czyli pomidor oraz jabłko, które robi wielki smak.
Przygotowaną całość uzupełniamy odrobiną soli oraz koniecznie pieprz ziołowy, którego jestem wielkim sympatykiem. Wkładamy do piekarnika i opiekamy na opiekanie góra + grill nr 3 przez 5-8 minut do rozpuszczenia sera.
Dodajemy nasz ulubione sosy u mnie kechtup oraz sos do hamburgerów, kawałki papryki. A teraz, to już tylko smacznego