Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja bardzo lubię śniadanie ciepłe, więc jak mam więcej czasu staram się realizować to chciejstwo. Dzisiaj proponuję mini zapiekanki na chlebie żytnim z dodatkami.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1361
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12696
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1361
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12696
Składniki
Podłużne kromki chleba przecinamy na połówki tym samym mamy więcej mniejszych kanapeczek, które są wygodne w podawaniu i jedzeniu.
Na przygotowane kromki chleba kładziemy kawałki sera żółtego oraz pociętą wędlinę u mnie pieczony schab.
Następnie dodajemy kawałki witamin czyli pomidor oraz jabłko, które robi wielki smak.
Przygotowaną całość uzupełniamy odrobiną soli oraz koniecznie pieprz ziołowy, którego jestem wielkim sympatykiem. Wkładamy do piekarnika i opiekamy na opiekanie góra + grill nr 3 przez 5-8 minut do rozpuszczenia sera.
Dodajemy nasz ulubione sosy u mnie kechtup oraz sos do hamburgerów, kawałki papryki. A teraz, to już tylko smacznego