Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spora dawka błonnika, witamin i minerałów w pysznym smoothie.....
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 408
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 320
Kapusta pekińska jest delikatna, słodka. Doskonale nadaje się na sałatki. Po...
Odsłon: 3188
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 408
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 320
Kapusta pekińska jest delikatna, słodka. Doskonale nadaje się na sałatki. Po...
Odsłon: 3188
Składniki
Szpinak dokładnie umyć i osuszyć. Ananas, banan i imbir obrać ze skórki, pokroić na kawałki.
Wszystkie składniki wrzucić do pojemnika blendera, zmiksować do gładkiej konsystencji. Gdyby koktajl był zbyt gęsty, wlać odrobinę wody.