Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spora dawka błonnika, witamin i minerałów w pysznym smoothie.....
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 223
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 24
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 223
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 24
Składniki
Szpinak dokładnie umyć i osuszyć. Ananas, banan i imbir obrać ze skórki, pokroić na kawałki.
Wszystkie składniki wrzucić do pojemnika blendera, zmiksować do gładkiej konsystencji. Gdyby koktajl był zbyt gęsty, wlać odrobinę wody.