Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
ścierka czysta i wyparzona, sitko, miska
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1380
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1380
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Serek można doprawić według własnego gustu. Jedynie trzeba pamiętać, że woda odcieknie i nie można przesadzić z solą.
Wymieszaną śmietanę wykłada się na sparzoną ściereczkę na sicie, a sitko umieszcza się w misce. Całość zostawia się na 24 godziny w lodówce. ` chili powinno być w proszku a nie w płatkach, zbyt duże przyprawy przeszkadzają. ` czosnek świeży można zastąpić suszonym, smak będzie mniej wyrazisty.
Smacznego :)