Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobry, można dodać przyprawy jakie kto lubi np. kminek, koper itp.Żółty ser najlepiej robić z nabiału dobrej jakości (wiejskiego) ja z takiego robiłam -)
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 332
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 765
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 80
Już od dawna „chodził” za mną piróg biłgorajski, o którym przypomniała mi prz...
Odsłon: 267
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 332
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 765
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 80
Już od dawna „chodził” za mną piróg biłgorajski, o którym przypomniała mi prz...
Odsłon: 267
Składniki
Mleko zagotować, na gotujące włożyć ser i gotować 20 min mieszając.
Następnie odcedzić włożyć do miski, dodać jajka, sodę i roztopione masło.
Szybko dobrze wymieszać i włożyć do uciętej plastikowej butelki (np. po oranżadzie)
Włożyć do lodówki, po zastygnięciu przeciąć butelkę.
SMACZNEGO !