Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała kiełbasa wcale nie musi być nudna i zawsze podawana w tej samej wersji- jako parzona z sosem tatarskim. Danie smaczne, proste i tanie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Białą kiełbasę pokrój w plastry. Cebulę obierz i pokrój w piórka. Czosnek obieramy z łupin. Naczynie posmaruj smalcem. Wyłóż połowę kiełbasy. Przykryj 1/2 cebuli. Posyp łyżeczką majeranku i tymianku. Czynność powtórz. Między kiełbasę powkładaj ząbki czosnku. Posyp startym na tarce żółtym serem. Zapiekaj przez pół godziny w 180 stopniach C.