Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała kiełbasa wcale nie musi być nudna i zawsze podawana w tej samej wersji- jako parzona z sosem tatarskim. Danie smaczne, proste i tanie.
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 848
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 109
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 214
Polecam, pychota.
Odsłon: 494
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 289
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 848
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 109
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 214
Polecam, pychota.
Odsłon: 494
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 289
Składniki
Białą kiełbasę pokrój w plastry. Cebulę obierz i pokrój w piórka. Czosnek obieramy z łupin. Naczynie posmaruj smalcem. Wyłóż połowę kiełbasy. Przykryj 1/2 cebuli. Posyp łyżeczką majeranku i tymianku. Czynność powtórz. Między kiełbasę powkładaj ząbki czosnku. Posyp startym na tarce żółtym serem. Zapiekaj przez pół godziny w 180 stopniach C.