Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67455
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1845
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67455
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1845
Składniki
Boczniaki płuczemy pod bieżącą wodą,osuszamy ręcznikiem papierowym,przyprawiamy do smaku solą i pieprzem,następnie moczymy w roztrzepanych jajkach i panierujemy w bułce tartej.
Smażymy na rozgrzanym ojeju z obu stron.