Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można spożywać na ciepło lub zimno
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15867
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4807
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 550
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15867
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4807
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 550
Składniki
Z soli, pieprzu, czosnku, majeranku, lubczyku, oleju i octu winnego oraz rozgniecionego czosnku przygotować marynatę. Ocet winny powoduje, że mięso jest kruche.
Natrzeć mięso, owinąć szczelnie folią spożywczą. Wstawić na noc do lodówki. Na godzinę przed duszeniem wyjąc z lodówki. Dusić pod przykryciem około 1,5 godziny.