Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na dobrą przekąskę.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1648
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421009
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1933
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1648
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421009
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1933
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić na trzy części. Jajka przełożyć pasztetem, delikatnie złożyć i włożyć do szklanej salaterki. Rosół zagotować, odstawić na chwilę i rozpuścić w nim żelatynę. Przygotowane jajka obsypać groszkiem, zalać tężejącym rosołem, wstawić do lodówki do następnego dnia. Podawać z sosem tatarskim.