Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na dobrą przekąskę.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11712
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1273
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12331
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3082
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11712
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1273
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12331
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3082
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić na trzy części. Jajka przełożyć pasztetem, delikatnie złożyć i włożyć do szklanej salaterki. Rosół zagotować, odstawić na chwilę i rozpuścić w nim żelatynę. Przygotowane jajka obsypać groszkiem, zalać tężejącym rosołem, wstawić do lodówki do następnego dnia. Podawać z sosem tatarskim.