Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na dobrą przekąskę.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2018
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3202
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1260
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2018
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2018
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3202
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1260
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2018
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić na trzy części. Jajka przełożyć pasztetem, delikatnie złożyć i włożyć do szklanej salaterki. Rosół zagotować, odstawić na chwilę i rozpuścić w nim żelatynę. Przygotowane jajka obsypać groszkiem, zalać tężejącym rosołem, wstawić do lodówki do następnego dnia. Podawać z sosem tatarskim.