Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie np. na kolację. W dodatku bardzo sycące. Tylko najpierw upewnijmy się, że na pewno zebraliśmy kanie :)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 727
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2066
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4055
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4053
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 727
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2066
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4055
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4053
Składniki
Kani nie płuczemy w wodzie, nie namaczamy w mleku, a jedynie wydmuchujemy dokładnie blaszki. Duże grzyby możemy podzielić na mniejsze części. Panierujemy w roztrzepanym jajku z solą i pieprzem oraz bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju do zrumienienia, zaczynając od strony z blaszkami, gdyż wtedy usmażone kanie nie będą płaskie.