Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie np. na kolację. W dodatku bardzo sycące. Tylko najpierw upewnijmy się, że na pewno zebraliśmy kanie :)
Polecam.
Odsłon: 126
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 686
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2182
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1488
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 189
Przepyszne tradycyjne danie
Odsłon: 629
Polecam.
Odsłon: 126
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 686
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2182
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1488
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 189
Przepyszne tradycyjne danie
Odsłon: 629
Składniki
Kani nie płuczemy w wodzie, nie namaczamy w mleku, a jedynie wydmuchujemy dokładnie blaszki. Duże grzyby możemy podzielić na mniejsze części. Panierujemy w roztrzepanym jajku z solą i pieprzem oraz bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju do zrumienienia, zaczynając od strony z blaszkami, gdyż wtedy usmażone kanie nie będą płaskie.