Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Pyszny ,soczysty ,szybki w przygotowaniu.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33567
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 140
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 267
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33567
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 140
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 267
Składniki
Mięso umyłem ,lekko rozbiłem ,oprószyłem solą i pieprzem. Na patelni rozgrzałem tłuszcz (oliwę z płaską łyżeczką masła). Kotlety smażyłem po 3 min z każdej strony ,po przełożeniu położyłem na każdy pozostałe masło.