Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący i smaczny kotlet na niedzielny obiad.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 965
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 965
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowy, posypać solą i pieprzem i odstawić na chwilę. Następnie rozbić tłuczkiem i maczać w rozmąconym jajku wymieszanym z papryką i mlekiem. Po czym panierować w bułce tartej wymieszanej z orzechami. Smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoto. Po usmażeniu odsączyć z tłuszczu na ręczniku papierowym i podawać. SMACZNEGO.