Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący i smaczny kotlet na niedzielny obiad.
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6120
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 155
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6120
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 155
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowy, posypać solą i pieprzem i odstawić na chwilę. Następnie rozbić tłuczkiem i maczać w rozmąconym jajku wymieszanym z papryką i mlekiem. Po czym panierować w bułce tartej wymieszanej z orzechami. Smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoto. Po usmażeniu odsączyć z tłuszczu na ręczniku papierowym i podawać. SMACZNEGO.