Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący i smaczny kotlet na niedzielny obiad.
Deserek, który możemy potraktować również jako rubaszną kolację lub wesołe śn...
Odsłon: 75
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 2870
Kiedy myślimy o swoich urodzinach, często chcemy zabłysnąć czymś wyjątkowym i...
Odsłon: 301
Deserek, który możemy potraktować również jako rubaszną kolację lub wesołe śn...
Odsłon: 75
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 2870
Kiedy myślimy o swoich urodzinach, często chcemy zabłysnąć czymś wyjątkowym i...
Odsłon: 301
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowy, posypać solą i pieprzem i odstawić na chwilę. Następnie rozbić tłuczkiem i maczać w rozmąconym jajku wymieszanym z papryką i mlekiem. Po czym panierować w bułce tartej wymieszanej z orzechami. Smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoto. Po usmażeniu odsączyć z tłuszczu na ręczniku papierowym i podawać. SMACZNEGO.