Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący i smaczny kotlet na niedzielny obiad.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6297
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 134
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 766
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6297
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 134
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 766
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowy, posypać solą i pieprzem i odstawić na chwilę. Następnie rozbić tłuczkiem i maczać w rozmąconym jajku wymieszanym z papryką i mlekiem. Po czym panierować w bułce tartej wymieszanej z orzechami. Smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoto. Po usmażeniu odsączyć z tłuszczu na ręczniku papierowym i podawać. SMACZNEGO.