Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podawać z ziemniakami i surówką.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2212
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3306
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1349
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2105
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2212
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3306
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1349
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2105
Składniki
Umyte kotlety rozbić tłuczkiem i przyprawić solą i pieprzem.
Mięso oprószyć mąką. Panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron.
Na usmażone kotlety położyć po plasterku sera i wstawić do nagrzanego piekarnika (180 stopni) na 10 minut.